Binnenspeeltuin

Uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in onze binnenspeeltuinen. Een “Hooiberg” voor de kleintjes tot 4 jaar en een “Steltenberg” voor de oudere kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar, deze laatste heeft zelfs drie verdiepingen en wee overdekte ruimtes voor nog meer speelplezier. De speeltuinen zijn voorzien van allerlei fantastische speeltoestellen. 

plaatje4

Buitenspeeltuin

Bij zowel “Erve Brooks” als museumboerderij “Erve Brooks Niehof” vindt u een leuke buitenspeeltuin. Bij “Erve Brooks” is een grote airtrampoline waar je lekker kunt springen. Bij de museumboerderij “Erve Niehof” is een grote zand- en water speelplaats waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven met water en zand. Ook is er een echte boomhut met een glijbaan en nog veel meer.

Erve Brooks 050                      Erve Brooks 127

Speelhoek

Bij Erve Brooks is op de “delle”een leuke speelhoek met glijbaantje voor de jongere kinderen. Ook in de “schure”en bij Erve Niehof is er binnen een speelhoek voor de kinderen.

Avonturenpad

Dit pad van ongeveer 2 km loopt door weilanden en singels en is geschikt voor jong en oud. Met onderweg hindernissen, spelletjes en een wilgendorp.
Erve Brooks 155
Deze speel- en klimroute duurt ongeveer anderhalf uur. Bij Erve Brooks is een toegangsbewijs voor dit pad te verkrijgen. De kosten hiervoor zijn € 3,50 p.p. dit is inclusief een presentje bij de museumboerderij “Erve Niehof”, een pakje drinken en wat lekkers voor onderweg.

Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het pad lopen.              

 

Ga op avontuur en geniet van de prachtige omgeving!

 

Blotevoetenland

Het Blote voetenland is een stuk land van ca. 1 hectare waar onze gasten heerlijk op blote voeten kunnen lopen over diverse soorten ondergronden. Dit geeft een uniek buitengevoel en is een aangename ervaring voor de voeten. Onderweg is er een riviertje wat uitkomt in een meertje met een eilandje waar u even kunt uitrusten en genieten van de natuur terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in het water en zand. Daarnaast is er nog een uitkijk toren, waterbrug en nog veel meer. Op het eind kunnen de voeten worden gewassen in grote ouderwetse teilen.

Het Blotevoetenland is leuk de combineren met het Avonturenpad. De toegang bedraagt
€ 3,50 hiervoor hebt u toegang tot het Avonturenpad, het Blotevoetenland, krijgt u wat lekkers en iets te drinken mee voor onderweg en tot slot kunt u na afloop nog een leuk kadootje op halen bij de museumboerderij “Erve Niehof”.

foto site 15