Wij zijn weer helemaal open vanaf 1 juni

Wij zijn weer helemaal open vanaf 1 juni

Erve Brooks is klaar om op 1 juni weer helemaal te openen
PICKNICKMANDEN OP BESTELLING, PANNENKOEKEN EN ‘VIJF IN ÉÉN’
Dat er veel te beleven viel bij Erve Brooks wist u natuurlijk al lang. En dat er regelmatig nieuwe, creatieve en avontuurlijke speelmogelijkheden bijkomen, wist u natuurlijk ook. Net als andere horeca opent Erve Brooks vanaf 1 juni haar deuren weer voor gasten. Ook dan heeft de pannenkoekboerderij iets nieuws in petto. Vanaf 1 juni geldt namelijk ‘vijf in één’.
Voor € 4,50 heb je toegang tot het Avonturenpad, het  Blotevoetenpad, de rodeo stier en mag je ook nog eens boogschieten en een balletje trappen in het levensgrote tafelvoetbalspel in het binnenerf. Bestel je na zo’n actief middagje iets van onze menukaart? Dan ontvang je €2,50 korting op je pannenkoek.
Of… je kiest voor een goed gevulde picknickmand met fruit, verse broodjes met zoet en hartig beleg, verse jus en ander lekkers*. Lunchen in de vrije natuur op een zelfgekozen plek. Ultieme vrijheid.
Liever ‘gewoon’ genieten vanaf het terras met uitzicht op de koeien, de airtrampo, het waterpark en de speeltuin? Of struinen door de antiquiteiten in de museumboerderij Niehof? Daaraan veranderen we natuurlijk niets. Want, wat goed is, moet goed blijven; net als onze pannenkoeken. Net als de mogelijkheid om pannenkoeken af te halen.
Natuurlijk houden we ons aan de Corona-maatregelen. Op het weidse en uitgestrekte terrein van de boerderij is 1,5 meter regel gelukkig geen probleem.
*kosten van de picknickmanden zijn €9,50 voor kinderen €12,50 voor volwassenen (van te voren even reserveren)