Avonturenpad

Avonturenpad

Het avonturenpad is een natuurlijk pad van ca. 2 km door de weilanden en singels rondom Erve Brooks. Het pad is geschikt voor jong en oud en tevens een leuke activiteit voor een familiedag of kinderfeestje. Onderweg komt u langs allerlei hindernissen, spelletjes en halverwege een wilgendorp om even tot rust te komen en te genieten van de omliggende natuur. Het avonturenpad is te goed te bewandelen met een kinderwagen of buggy.

De route duurt ongeveer anderhalf uur. Voor aanvang dient u bij Erve Brooks een ticket halen, deze kost 4,95  p.p. en krijgt u de route en de uitleg mee voor onderweg

Gaat u na de tijd nog lekker pannenkoeken eten bij ons dan krijgt u per persoon 2,50 terug als korting op uw pannenkoek.

 

Lijkt het u leuk om het avonturenpad te lopen met een kinderfeestje? Hiervoor hebben wij speciale arrangementen waarbij de kinderen kunnen genieten van eindeloos speelplezier, drinken, eten een ijsje en natuurlijk het avonturenpad.

Ook hebben we een leuk arrangement voor groepen bestaande uit; Ontvangst met koffie en een plak cake of kruidkoek. Boogschieten., het levend tafelvoetbalspel of rodeostier rijden)Dan op avontuur! Gezellig met z’n allen het avonturenpad lopen, Bij terugkomst staat er een heerlijk buffet voor u klaar. Dit allen samen voor € 29,50 p.p. (excl. consumpties)

Ga op avontuur en geniet van de prachtige omgeving. (Kinderen zijn alleen onder begeleiding van een volwassene toegestaan op het avonturenpad).