Feest-arrangementen

Feest-arrangementen

‘Erve Brooks is ook geschikt voor het geven van allerlei feestjes. U kunt genieten van de charmes van de oude boerderij of in een compleet vernieuwde  zaal. In de zaal is er een licht en muziek installatie aanwezig.

De feestarrangement is geschikt van 20 tot ongeveer 200 personen.

Prijzen


Arrangement 1

24,50p.p.
  • Koffie met petit fourtje 2 x komen we met een hapje langs Chips en nootjes op tafel Onbeperkt drinken. (Bier, fris, wijn)
Direct boeken

Arrangement 2

24,50p.p.
  • Ontvangst met prosecco 2 x komen we met een hapje langs Chips en nootjes op tafel Onbeperkt drinken. (Bier, fris, wijn)
Direct boeken

Arrangement 3

25,50p.p.
  • Koffie met petit fourtje 2 x komen we met een hapje langs Een uur lang het levend tafelvoetbalspel Chips en nootjes op tafel Onbeperkt drinken (bier, fris, wijn)
Direct boeken

Arrangement 4

34,50p.p.
  • Koffie met petit fourtje Een heerlijk hapjesbuffet Chips en nootjes op tafel Onbeperkt drinken. (Bier, fris, wijn)
Direct boeken

Arrangement 5

29,50p.p.
  • Rodestier rijden. Koffie met petit four Kaas/worst en bitterballen hapjes (3 maal) Borrelnootjes op tafel Onbeperkt drinken (bier, fris, wijn) Rodeo stier rijden, wie kan het langste blijven zitten en wordt de winnaar.
Direct boeken

Haal en breng service

Tevens zijn alle arrangementen uit te breiden met een haal en breng service. Ritten met een straal van 15 km rondom Erve Brooks (Goor, Markelo, dorpskern Laren, Lochem, Barchem, Borculo, Neede, Hengevelde en Diepenheim,voor €9,00 p.p. extra.