Jaarprogramma

Spindag Woensdag 7 november vanaf  10.00 is er bij Erve Brooks een spindag. Bekijk de spinkunsten of doe zelf mee met uw eigen spinnewiel. Ook allerlei zelfgemaakte producten zijn te koop.
Slachtvisite Woensdag 21 november is ons jaarlijkse slachtvisite. November is de traditionele slachtmaand, ook bij Erve Brooks kunt u nog elke jaar een bezoekje brengen aan de slachtvisite. Slager Kastelein uit Diepenheim laat u zien hoe dit vroeger in zijn werk ging. Proef de bijzondere producten zoals balkenbrij en zwoerdrolletjes. ook is er van alles te koop om thuis nog na te genieten. Kom een kijkje nemen op deze bijzondere dag met muziek en gezelligheid!
Slipjacht Zaterdag 8 dec vanaf 13.00 komt de slipjacht bij ons binnen.
Hoornblazen en kniepertjes bakken Op de zondagen 2, 9, 16, 23 en 30 december en de zaterdagen 22 en 29 december en 6 januari. In de decembermaanden bakken we heerlijke kniepertjes op ouderwetse manier in het open vuur bij de museumboerderij. Proef de winter en geniet van de lekkere  kniepertjes en de klanken van de midwinterhoorn . (van 14.00 tot 16.00. )